mikaeljonsson.com

Föreläsning Företag

Behöver ni i tider som dessa se saker från ett annat perspektiv?

18 år

SOM ENTREPRENÖR OCH SJÄLAVÅRDARE
Jag är mannen som läste till präst i mogen ålder, killen som arbetade på Skanska och en dag kastade hammaren och flydde mitt liv. Jag är personen som startade en flyttfirma, förlorade allt, gjorde 900 fallskärmshopp och reste mig igen. Under 12 år har jag stått som entreprenör och själavårdare, fått vägleda människor i alla livet skeenden, från den hemlöse till multimiljardären. Välkommen att ta del av min erfarenhet, kunskap och ge dig och ditt team möjligheten att utmana era rädslor och stagnation. Eller helt enkelt få skratta tillsammans och hitta nya plattformar för att växa som människor.

I dessa tider behöver vi alla utmana rädslor och stagnation eller kanske bara bjuda in till några skratt.

Jag är inspiratören med oändligt många timmar av samtal, föreläsningar, stand-up och mångårig erfarenheter av att leda och vara medarbetare i stora organisationer. Med unika infallsvinklar, med humor och en verklig livshistoria som berör arbetar jag tillsammans med dig och ditt team för att skapa ny kraft och engagemang.

Att bemästra sina rädslor är inte att stänga in dem på en undanskymd plats utan att tända ljuset och möta livet med dess fulla innehåll. Livet består som bekant av massor av utmaningar, i arbetslivet, i familjen och bland vänner. Allt hänger samman och för att upptäcka den röda tråden i våra liv kan vi ibland behöva någon som inspirerar och får oss att landa i våra roller och i våra sammanhang.